Al vanaf de 17e eeuw wordt gebruik gemaakt van tarotkaarten om inzichten te verkrijgen. De tarotkaarten die ik gebruik zijn 78 kaarten van de Rider Waite -tarot. Daarnaast gebruik ik, indien nodig, extra inzichtkaarten zoals OH-kaarten (woord en afbeeldingskaarten) en de Aimee-symboolkaarten. Je kunt de tarotkaarten vragen stellen over werk, studie, relaties en de eigen ontwikkeling. Afhankelijk van of je een vraag wilt stellen of een algemeen inzicht wilt, kies ik het soort legging.

Tarot is geen manier om de toekomst te voorspellen, maar wel om inzichten te krijgen in de kwesties die er spelen in je leven. Je kunt ook een idee krijgen over jouw mogelijkheden en de weg die je zou kunnen volgen.

Een tarot-consult kan op twee manieren plaats vinden: via videobellen of persoonlijk in mijn praktijk. Een consult duurt gemiddeld 1 uur. Voor prijzen zie de Prijslijst. Een langer consult is ook mogelijk. Voor elke 15 minuten extra wordt 10 euro in rekening gebracht.

NIEUW! Tarotlegging met encaustic was schilderijtje (A6)

Een tarot-consult waarbij ik na de tarotlegging een schilderijtje voor je maak met was dat je mee naar huis kunt nemen. Ik leg je uit wat het schilderijtje en de kleuren die ik voor je gebruik betekenen. De legging en het maken en uitleggen van het schilderijtje duurt 1,5 uur.

Tarotcursus

Ik geef ook een cursus in tarot, bestaande uit 15 online lessen. Deze cursus bestaat uit een Raider Waite tarot-deck en een cursusmap dat wordt thuisgestuurd. Tevens krijg je een jaar lang toegang tot een speciale facebookpagina en alle (video)lessen waarin ik alle kaarten aan je uitleg en extra informatie en oefeningen. Ook kun je hier je vragen stellen. De prijs voor deze cursus is € 112,50. Je kunt op elk gewenst moment met deze cursus starten. Voor meer informatie of opgeven, stuur mij een email via info@natuurgeneespraktijk.nl