Heb je het gevoel dat er een zware, gespannen sfeer in je huis of in een bepaalde kamer in je huis hangt? Voel je je moe en/of lusteloos of zelfs neerslachtig zodra je thuis bent? Slaap je slecht of heb je last van nachtmerries? Mijd je bepaalde plekken of kamers in huis omdat je je daar niet prettig voelt of omdat het daar altijd koud of kil aanvoelt? Heb je net een nieuwe woning en wil je hier een nieuwe start maken?

Dan kan een (energetische) reiniging van jouw huis precies zijn wat je nodig hebt. Er kunnen zich energieën in jouw huis bevinden of er kunnen spanningen uit het verleden aanwezig zijn in jouw huis. Om dit te veranderen kan een reiniging nodig zijn.

Ik reinig al jaren huizen en gebruik hiervoor mijn gevoeligheid en hulpmiddelen om alle ruimten energetisch schoon te maken, zodat jij je weer veilig, ontspannen en welkom voelt. Je komt weer ’thuis’ in je eigen huis.

Een reiniging is ook aan te raden als je gaat verhuizen naar een nieuwe plek. Zo wordt de nieuwe plek gereset, zodat het klaar is voor jou om hier prettig en ontspannen te kunnen wonen.

Een huisreiniging kost € 99,50, dit is exclusief de reiskosten (€ 0,30 per kilometer voor de heen- en terugreis) en duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

Ter voorbereiding heb ik wel wat gegevens van je nodig, zoals je naam en adres, de samenstelling van je gezin, wat je ervaart in huis en in welke ruimten, wat de andere gezinsleden in huis ervaren en wat je zelf hebt gedaan om dit te veranderen. Het kan ook helpen als je de geschiedenis van je huis weet.

Heb je interesse, stuur mij dan een email: info@natuurgeneespraktijk.nl