ReikiWat is Reiki?

Reiki is een Japans woord en betekent ‘universele levensenergie’. Energie is heel belangrijk in ons leven. Het helpt ons om te leven, groeien, te leren en te herstellen na bijvoorbeeld ziekte of vermoeidheid.
Als een mens wordt geboren heeft hij/zij het vermogen om (levens)energie op te nemen en door te geven. In de loop der jaren wordt dat vermogen in meer of mindere mate geblokkeerd. Een tekort aan (levens)energie maakt dat je vatbaarder wordt voor ziekten en maar langzaam kunt herstellen. Het is dan nodig om de energiehuishouding in het lichaam te herstellen. Reiki zorgt dat het lichaam energie krijgt en op kan nemen, zodat er een bepaalde energiebalans ontstaat die helpt bij ontspanning en herstel.

Waarom een Reiki behandeling?

Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van degene die de behandeling ondergaat. Tijdens een behandeling worden blokkades in de energiehuishouding losgemaakt, zodat er op fysiek, mentaal en emotioneel niveau herstel in gang wordt gezet. Reiki werkt heel ontspannend en kan daarom ook behulpzaam zijn als je een druk en hectisch leven leidt. Het geeft je de kans om volledig te ontspannen. Reiki zorgt ervoor dat je weer helemaal in balans komt en is ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Tijdens de behandeling ga je geheel gekleed op de massagetafel liggen (of zitten, wat je zelf het prettigst vindt). Door middel van handposities op het lichaam wordt de Reiki doorgegeven.

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via: info@natuurgeneespraktijk.nl

Voor prijzen zie de Prijslijst.

Voor informatie over Reiki-cursussen en/of data, stuur een email naar: info@natuurgeneespraktijk.nl