We weten wel dat gezonde voeding en een gezonde levensstijl de basis vormt van onze gezondheid. Maar hoe zorgt u er nu voor, in deze tijden van stress, een drukke baan of een druk gezin, dat u gezond blijft? En hoe gezond is gezonde voeding nu eigenlijk, met al het gebruik van pesticiden en onkruidverdelgers die op de akkers worden gebruikt waarop ons voedsel wordt verbouwd?
En hoe zorgt u ervoor dat u in balans blijft, zowel geestelijk als lichamelijk?

Op al deze vragen (en meer) kunt u in mijn praktijk antwoord krijgen.

Als orthomoleculair therapeut heb ik diverse nuttige, bruikbare tips en adviezen om gezond te blijven, want werken aan uw gezondheid doet u vooral als u nog gezond bent en dit zo wilt houden. Maar ook als u last hebt van klachten, kunt u met gezonde voeding en supplementen, zoals kruiden, vitaminen en mineralen heel veel doen om weer gezond te worden of uw gezondheid te verbeteren.

Met de volgende klachten kunt u in mijn praktijk terecht: darm gerelateerde klachten, zoals Prikkelbare darmsyndroom, diarree, verstopping, opgeblazen gevoel of winderigheid, spijsverteringsklachten, voedselintoleranties of allergieën, huidproblemen, netelroos, eczeem, allergieën, depressies, vermoeidheid, gewrichtsklachten, auto-immuunziekten (zoals fibromyalgie, MS of Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), reumatoïde artritis), terugkerende blaasontsteking, hormonale klachten, zoals menstruatieklachten of overgangsklachten, problemen met het immuunsysteem, zoals overactief immuunsysteem of (verkoudheid)klachten die maar niet over gaan, stemmingswisselingen, spier- en gewrichtspijnen.

Ik werk in combinatie met voetreflex om gezondheid te bevorderen. Daarnaast kan een dieet of het gebruik van supplementen door mij geadviseerd worden. Ook kan het belangrijk zijn om bloed, speeksel, urine of ontlasting te testen om achter de oorzaak van klachten te komen.
Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel of mail: 0251-201649 / info@natuurgeneespraktijk.nl

Wilt u voordat je bij mij langskomt het intakeformulier voor voeding invullen? Dan kan ik me goed voorbereiden op uw bezoek.