We weten wel dat gezonde voeding en een gezonde levensstijl de basis vormt van onze gezondheid. Maar hoe zorg je er nu voor, in deze tijden van stress, een drukke baan of een druk gezin, dat je gezond blijft? En hoe gezond is gezonde voeding nu eigenlijk, met al het gebruik van pesticiden en onkruidverdelgers die op de akkers worden gebruikt waarop ons voedsel wordt verbouwd?
En hoe zorg je ervoor dat je in balans blijft, zowel geestelijk als lichamelijk?

Op al deze vragen (en meer) kun je in mijn praktijk antwoord krijgen.

Als orthomoleculair therapeut heb ik diverse nuttige, bruikbare tips en adviezen om gezond te blijven, want werken aan je gezondheid doe je vooral als je nog gezond bent en dit zo wilt houden. Maar ook als je last hebt van klachten, kun je met gezonde voeding en supplementen, zoals kruiden, vitaminen en mineralen heel veel doen om weer gezond te worden of jouw gezondheid te verbeteren.

Met de volgende klachten kun je in mijn praktijk terecht: darm gerelateerde klachten, zoals Prikkelbare darmsyndroom, diarree, verstopping, opgeblazen gevoel of winderigheid, spijsverteringsklachten, voedselintoleranties of allergieën, huidproblemen, netelroos, eczeem, allergieën, depressies, vermoeidheid, gewrichtsklachten, auto-immuunziekten (zoals fibromyalgie, MS of Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), reumatoïde artritis), terugkerende blaasontsteking, hormonale klachten, zoals menstruatieklachten of overgangsklachten, problemen met het immuunsysteem, zoals overactief immuunsysteem of (verkoudheid)klachten die maar niet over gaan, stemmingswisselingen, spier- en gewrichtspijnen.

Ik werk in combinatie met voetreflex om gezondheid te bevorderen. Daarnaast kan een dieet of het gebruik van supplementen door mij geadviseerd worden. Voor een orthomoleculair advies aan de hand van het intakeformulier zijn de kosten € 40,00. Voor een orthomoleculair advies in combinatie met een voetreflexbehandeling zijn de kosten € 60,00 voor 1,5 uur.
Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel of mail: 0251-201649 / info@natuurgeneespraktijk.nl

Wil je voordat je bij mij langskomt het intakeformulier voor voeding invullen? Dan kan ik me goed voorbereiden op uw bezoek.