Bach bloesemsBach Bloesem Remedies zijn extracten van planten, bloesems en bloemen. Bij de Bach Bloesem Remedies wordt uitgegaan van het principe dat de lichamelijke weerstand wordt ondermijnd door een negatieve gemoedstoestand, zoals stress, angst, depressie, zich langdurig zorgen maken, overbezorgdheid, en dergelijke. Als deze gemoedstoestand verbetert, verbetert de weerstand en is het lichaam in staat te herstellen van aandoeningen.

Daarom gebruik ik in mijn behandelingen vaak tevens Bach Bloesem Remedies. Ieder mens is anders, ieder mens is uniek. Mensen die dezelfde klachten lijken te hebben, moeten toch ieder op een andere manier behandeld worden, juist omdat we allemaal uniek zijn. Dat is ook de reden dat medicijnen niet bij iedereen even goed werkzaam zijn. Bach Bloesem Remedies worden totaal afgestemd op wat u op dat moment nodig heeft. Er zijn 38 verschillende soorten remedies en als Bach Bloesem therapeut kan ik u helpen de juiste remedie(s) te vinden. Dit doe ik mede met behulp van vragenlijsten.

De Remedies kunnen bij zowel geestelijke als lichamelijke klachten worden ingezet en zijn natuurlijk, zuiver en niet schadelijk. De remedies bevatten wel een minimale hoeveelheid alcohol voor de houdbaarheid. Een flesje met Bach Bloesem Remedies gaat lang mee, omdat u er slechts een aantal druppels per keer van gebruikt. De Remedies kunnen ook bij kinderen (en dieren) worden gebruikt. Een persoonlijk flesje met de remedies die voor u geschikt zijn, kost € 6,95. De originele Bach Bloesem Remedies zijn ook in mijn praktijk te koop (11,99 per flesje van 20 ml).

Voor de prijs van een Bach bloesem consult, zie de prijslijst.

Voor meer informatie, mail naar: info@natuurgeneespraktijk.nl