Het is mogelijk om bij mij een urinemonster in te leveren voor een test met de biotensor. Hierbij is het van belang dat u eerst het speciale Biotensor-intakeformulier invult, daarna wordt een afspraak gemaakt op welk moment u het urinemonster kunt afleveren. Tijdens dit (korte) consult wordt een zogenaamde spiertest bij u gedaan, om sterke en zwakke gebieden in uw gezondheid op te sporen. Na het inleveren van het urinemonster, krijgt u binnen 14 dagen de uitslag van de test.

Met de biotensor wordt onder andere de zuur-base-balans bepaalt en wordt een uitgebreid protocol gevolgd om er achter te komen waar uw klacht of klachten vandaan kunnen komen. In dit protocol worden diverse gebieden meegenomen, van de chakra’s tot de organen, orgaanstelstels en meridianen. Tevens wordt getest op de mogelijkheid dat uw klachten erfelijk bepaald zijn. Aangezien deze test circa 4 uur in beslag neemt. Is het niet nodig dat u hierbij fysiek aanwezig bent.

De biotensor die ik gebruik is een zuivere biotensor en ik werk via behandelprotocollen om een zo helder mogelijke uitslag te krijgen. Met de biotensor wordt intuïtie en verstand gecombineerd om zo tot een behandeling te komen.

Naar aanleiding van deze biotensortest krijgt u een advies welke middelen u kunt gebruiken om de klacht of klachten te verminderen. Ook ontvangt u informatie hoe en waar u deze middelen kunt verkrijgen en wat de kosten hiervan zijn. U ontvangt een overzicht met een innameschema. U kunt kiezen of u de uitslag per email of per post wilt ontvangen. Nadat u de uitslag heeft ontvangen en aan de slag gaat met de adviezen is een telefonisch consult na 14 tot 21 dagen inbegrepen in de prijs van de test.

De kosten voor een biotensortest zijn € 95,00. Inbegrepen hierbij is de test, een formulier met hierop aangegeven welke supplementen worden geadviseerd en waar u deze kunt kopen, het inname schema en een telefonisch consult 14 tot 21 dagen nadat u de uitslag heeft ontvangen.

Tijdens het korte consult kunt u ervoor kiezen het hele bedrag (€ 95,00) te betalen, binnen 14 dagen heeft u dan de uitslag van de biotensortest. U kunt er ook voor kiezen het bedrag in delen te betalen. In dat geval betaalt u € 22,50 voor het korte consult en kunt u het resterende bedrag (€ 72,50) over maken. U ontvangt de uitslag van de test dan uiterlijk 14 dagen nadat de betaling van dit resterende bedrag op mijn rekening is bijgeschreven.